Välkommen till Furuhällsskolans Första Wiki!

En Wiki är en webbsida som vi tillsammans skapar. På de här sidorna kan vi tillsammans samla alla bra saker som vi kan och vet. Det kan tex vara att berätta om bra lekar, roliga övningar, bra intressanta sidor på internet och en massa annat som vi kan dela med varandra. Vi kan också diskutera i diskussionsforumet.

Det fungerar så att sidan är öppen för alla att läsa. Du på Furuhäll är inbjuden och kan dessutom vara med och bidra genom att lägga in vad du tycker ska vara med, diskutera med kollegorna mm.

Om du Inte har fått inbjudan ännu - säg bara till mig så får du det. Kika runt i rummen som du finner till höger. / KajsaHär ser du det senaste som har hänt i diskussionsforumet. Om du vill Starta en ny tråd / ämne Klicka på "diskussion" längst upp på denna sidan.


Subject Author Replies Views Last Message
Diskussionsforum kajsahogstrom kajsahogstrom 17 543 Dec 16, 2009 by kajsahogstrom kajsahogstrom
trippellogg kajsahogstrom kajsahogstrom 3 645 Dec 7, 2009 by bjorkman bjorkman
trådlöst kajsahogstrom kajsahogstrom 2 187 Nov 24, 2009 by kajsahogstrom kajsahogstrom
Intressegrupp kajsahogstrom kajsahogstrom 2 187 Oct 28, 2009 by kajsahogstrom kajsahogstrom
test 2 kajsahogstrom kajsahogstrom 0 292 Oct 28, 2009 by kajsahogstrom kajsahogstrom
test kajsahogstrom kajsahogstrom 0 257 Oct 28, 2009 by kajsahogstrom kajsahogstrom

Här är ett kul sätt att leka med ord. Texten är samma som ovan men bearbetad på sidan www.wordle.net. Det ordet som förekommer flest gånger är störst. Testa gärna med barnen från någon av deras texter eller sagor. Mer om hur man gör och hur du kan använda det finns på Multimediabyrån. http://www.multimedia.skolverket.se/Trekvarten/Skriva/Upptack-orden/ /Kajsa